Oxxio Incontrol

Aanbieding Oxxio 2020

Bij de meeste energieleveranciers krijg je vaste cadeau's of kortingen. Het maakt hierbij eigenlijk niet uit wat je gezinssamenstelling is. Een éénpersoonshuishouden die minder verbruikt dan een gezin krijgt precies hetzelfde. Bij Oxxio werkt dit anders. Iedere nieuwe klant krijgt minimaal 150 euro korting op hun jaarrekening. Maar bij een hoger verbruik krijg je ook meer korting. Zo krijgt een gezin met vier personen met een gemiddeld verbruik rond de 185 euro korting. 

Overstappen naar Oxxio

 

Deze actie is helaas afgelopen

Eén van de beste acties op dit moment is de aanbieding van Oxxio. De aanbieding van dit moment is de Oxxio Incontrol aanbieding. Oxxio vindt het belangrijk dat klanten zich bewust zijn van hun energiegedrag. Allereerst kun je kiezen uit een iPad Air of een Lenovo Notebook. Hiermee kun je een gratis app van Oxxio downloaden waarmee je je verbruik in de gaten kunt houden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ook kun je gebruik maken van allerlei bespaartools.

Oxxio wilt nieuwe klanten graag helpen om energie te besparen. Daarom krijg je ook een pakket met twaalf energiebesparende producten cadeau. Hiermee kun je gemiddeld 365 euro per jaar besparen. Dit is toch mooi meegenomen!

  • iPad Air of een Lenovo Notebook
  • Twaalf energiebesparende producten

 

Top drie energie aanbiedingen

Energieleveranciers Aanbieding Overstappen
Oxxio
  • Minimaal 150 euro korting op je jaarrekening
Overstappen naar Oxxio
Essent 
  • 175 euro korting op je jaarrekening(éénjarig contract)
  • Bol.com cadeaubon t.w.v 250 euro (driejarig contract)
Vattenfall
  • Cadeau met een waarde tussen de 200 en 300 euro
Overstappen naar Vattenfall

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb